INFORÁDIÓ 
2020. július 6. hétfő
Csaba

koronavírus

gazdaság

hm

Munkások egy hatalmas maszkot helyeznek az egyik papírbábura a kelet-spanyolországi Valenciában 2020. március 11-én, két nappal a Szent József napján tartott Fallas Fesztivál előtt. A szervezők a koronavírusos fertőzés miatt lefújták a rendezvényt.

Súlyos döntést hozott az egyik áruházlánc

Infostart / MTI

Olaszország után még tizenkét másik országban is bezárja üzleteit átmenetileg a H&M ruházati áruházlánc a koronavírus-járvány miatt.

A H&M, a világ második legnagyobb ruházati kiskereskedelmi vállalata a múlt héten jelentette be az összes olaszországi üzletének bezárását átmeneti időre. A cég mostani közleményében az összes lengyelországi, spanyolországi, csehországi, bulgáriai, belgiumi, franciaországi, ausztriai, luxembourgi, Bosznia-hercegovinai, szlovéniai és kazahsztáni üzlet bezárását jelentette be, "néhány" görögországi üzlet bezárásával együtt.

A H&M megnyitotta ugyanakkor üzleteinek többségét Kínában. A konszern pénzügyi éve december-februári első negyedévében 8 százalékkal 54,9 milliárd svéd koronára növelte forgalmát. Kínában azonban 24 százalékos bevételcsökkenést szenvedett el az értékesítések visszaesése miatt. Márciusban azonban már Európában indult csökkenésnek a cég forgalma.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/AP/Alberto Saiz
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018