eur:
394.83
usd:
371.33
bux:
66466.4
2024. április 16. kedd Csongor
Cupertino, 2016. október 27.Tim Cook, az Apple amerikai számítástechnikai cég vezérigazgatója a vállalat újdonságait bemutató rendezvényen az Apple kaliforniai központjában, Cupertinóban 2016. október 27-én. (MTI/EPA/Tony Avelar)
Nyitókép: Tony Avelar

Az Apple most egy nagy igent mond Kínára

Mondván, visszavonult a járvány annyira, hogy kinyithassa ott a boltokat. A világ többi részén azonban bezár.

Péntek éjjel az Apple bejelentette, hogy a hónap végéig zárva tartják összes boltjukat a koronavírus miatt, de nem Kínában, hanem éppen azon kívül, ezzel is csökkentve a nyilvános helyen összegyűlő emberek számát - írja a 24.hu.

A cég tehát az első olyan vállalat, amely gyakorlatilag világszerte boltzárral válaszol a világjárványra.

Az Apple közben megköszönte a kínaiaknak a türelmet az eddigiekért, a vírus megfékezésére pedig 15 millió dollárt dedikál.

Az online kereskedelem közben biztosított, és lesz ügyfélszolgálat is, de a munkatársak jelentős részére most home-office vár.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esésben az OTP

Nagy esésben az OTP

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×