eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Családegyesítés digitális eszközökkel

A Telekom biztosítja az eszköztárat és a lehetőségeket ahhoz, hogy az internet és a digitális vívmányok ne szakadékot képezzenek, hanem a családi életet segítsék - mondta Szabó Melinda, a vállalat lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese a Telekom Most Fórumon.

Családi kör – digitális kor: generációk együttműködése a XXI. században címmel szervezett a Telekom Most Fóruma egy beszélgetést, amelyen arról volt szó, hogyan erősíti a családi egységet és a különböző készséggel rendelkező generációk együttműködését a digitalizáció, és hogyan szolgálják a családon belüli összedolgozást a technológiai eszközök és lehetőségek.

Ismert szakértőkkel és véleményvezérekkel mindenkit érintő, lényeges és izgalmas témát jártak körbe, és fontos, generációs kérdésekre keresték a választ. A beszélgetések résztvevője volt D. Tóth Kriszta író, újságíró és testvére, D. Tóth András, valamint S. Takács András, az On the Spot egyik alkotója, Trunk Tamás DABLTY, a Z-generációnak szóló CorporationZ média elindítója, blogger, vlogger, Gyurkó Szilvia gyerekjogi szakértő, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója és vezetője, Aschenbrenner Zsuzsanna, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos.

"A Telekomnak nagyon fontos, hogy az internet adta korlátlanságot azzal a tudatossággal, felelősségvállalással használjuk,hogy utána mindenki egyéni, családi és társadalmi szinten a saját élete nyertese lehessen, és jobb irányba mozduljon el. Ehhez kell a nyitottság, hogy a család adaptív legyen, ne úgy tekintsen a digitalizációra, mint ami szakadékot képez. Ebben sokat lehet tanulni, és ebben van felelősségünk. Mi ezt a kelléktárat és a hozzá kapcsolódó lehetőségeket szeretnénk biztosítani" - mondta az InfoRádiónak Szabó Melinda, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, aki szintén résztvevője volt a kerekasztalnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×