eur:
392.62
usd:
366.04
bux:
66838.85
2024. április 25. csütörtök Márk
Cupertino, 2016. október 27.Tim Cook, az Apple amerikai számítástechnikai cég vezérigazgatója a vállalat újdonságait bemutató rendezvényen az Apple kaliforniai központjában, Cupertinóban 2016. október 27-én. (MTI/EPA/Tony Avelar)
Nyitókép: Tony Avelar

Ráncfelvarrásokkal érkeznek az új iPhone-ok

Több új telefont mutatott be szokásos szeptemberi eseményén az amerikai Apple, mely már egy több erős szereplővel rendelkező területen az internetes műsorterjesztés piacán is megveti lábát - mondta el a bemutatott újdonságokról a HWSW informatikai portál munkatársa, Asztalos Olivér.

Az előzetes információk alapján nagyjából arra lehetett számítani, ami végül meg is történt: új telefonokat mutatott be beharangozott szokásos szeptemberi eseményén az Apple, csakhogy - mint erre Asztalos Olivér, a HWSW informatikai portál szakírója rámutat - "egyetlen újítás hiányzik, amit ígérgettek" az iparági informátorok.

"Három új készülék érkezett a tavalyi évhez hasonlóan, az iPhone 11, a 11 Pro és a 11 Pro Max. A készülékek formaterve, mérete, képernyőmérete nem változott, csakis apró módosítások történtek a készüléken. Ráncfelvarrásokat eszközölt a cég" - mondta Asztalos Olivér, aki a legnagyobb újításról is beszélt: "elsősorban azért fókuszálnak a telefon kamerájára, mert itt lehet a legkönnyebben látványos fejlődést elérni.

Az iPhone 11 Pro esetében már három optika van. A közvetlen elődjéhez képest a harmadik optika egy ultra-széleslátószögű egység".

A kamera egyébként sötétben csinál a korábbinál sokkal jobb képeket, amiket aztán már a telefonon lehet vagdosni.

A gyártó beszáll a streaming - online műsorterjesztés - szolgáltatásába is, exkluzív tartalmak, saját gyártású mozik is lesznek

az ígéretek szerint, a szolgáltatás havidíja 5 dollár lesz, egy ponton 6 ember tud majd hozzáférni ehhez.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×