INFORÁDIÓ 
2019. június 26. szerda
János, Pál

balaton

nyaralás

szálláshely

Tihany, 2018. augusztus 20. Sportoló fiatal vitorlázó társainak megérkezését és kikötését nézi a Balaton-partról nyári napsütésben. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Roham a balatoni nyaralóhelyekért - sokan már most lemaradtak

Infostart

Számos nyaraló már tavaly lefoglalta a 2019-es nyári szálláshelyét a Balatonnál, januárban pedig újabb roham indult.

A legnépszerűbb közösségi oldalon már most sokan keresik a balatoni nyári szállásokat. Jellemzően a kisgyerekes családok foglalnak januárban - olvasható a Sonline cikkében.

A balatonföldvári apartmantulajdonosok szerint a mostani szálláskeresés egyáltalán nem korai, mert a népszerű ingatlanokat nagyon hamar lefoglalják.

Sokan már előző év augusztusában bejelentkeznek egy-egy helyre.

Ahol van medence és szépek a bútorok, azok a szállások hamar megtelnek – írja a lap. Az egyik szállásadó arról számolt be, hogy tavaly február végére náluk minden helyet lefoglaltak, és már az idei nyárra is elkelt sok időpont. Időben el kell kezdeni nézelődni, mert májusra általában már csak a maradékból lehet válogatni - olvasható a cikkben.

Zamárdiban több fesztivált is rendeznek a nyáron, ezekre szép számmal érkeznek vendégek és sokan keresnek szállást. A helyi apartmantulajdonosok szerint sokan már akkor lefoglalják a szálláshelyeket a következő évre, amikor a fesztivál véget ér. Nehéz ezekben az időpontokban jó és megfizethető szálláshelyhez jutni, ha valaki későn kezd el keresgélni.

Balatonboglár az egyik legnépszerűbb nyaralóhely a Balaton partján, ahol számos ingyenes eseményt szerveznek a nyár folyamán. Ezek közül a legnépszerűbb a szüreti fesztivál, ahová több tízezer ember érkezik minden nyáron. Az egyik partközeli nyaraló tulajdonosa elmondta a lapnak, hogy a szüreti fesztiválra már egy évvel korábban elkelnek azok a szálláshelyek, amelyek a rendezvény helyszínéhez közel vannak.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018