eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lecserélik a magyarországi Heineken-vezért

Geert Swaanenburg vezérigazgató személyében új felsővezető irányítja tovább a Heineken Hungária magyarországi tevékenységét novembertől.

Új vezér a magyarországi Heineken élén, fő célkitűzése, hogy megerősítse a magyar vállalat hazai sörpiacon betöltött szerepét. Geert Swaanenburg, José Matthijsst váltja a magyar Heineken vezérigazgatói pozíciójában - írja az Agrárszektor.hu.

Swaanenburg 20 éve kezdte pályafutását a Heinekennél vezetői gyakornokként, és azóta dolgozott többek között a cég hollandiai vállalatánál marketinges és értékesítési munkatásként, majd a Heineken Bahamasnál a marketing és értékesítési vezetői pozíciót töltötte be. A Heineken Hungáriához európai értékesítési igazgatói pozícióból érkezik, Hollandiából.

"A hazai sörgyártás versenyképességének javítása mellett továbbra is kiemelt célunk, hogy előnyben részesítsük a jó minőségű hazai alapanyagokat és a hazai beszállítókat. A Heineken Hungária új vezérigazgatójaként azon fogok dolgozni, hogy a cég megerősítse Magyarországon a regionális sörgyártásban betöltött meghatározó szerepét" - mondta kinevezése kapcsán Geert Swaanenburg.

A Heinekené egyébként mások mellett a Soproni és a Krusovice márka is. Magyarországi népszerűségét a Csíki Sörrel folytatott vitája is befolyásolhatta az elmúlt egy-két évben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×