INFORÁDIÓ 
2019. január 20. vasárnap
Fábián, Sebestyén

ryanair

repülés

fapados

Budapest, 2018. április 21. A Ryanair légitársaság Nápolyból érkező, Boeing 737 típusú repülőgépe landol a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Nagy változást vezet be a Ryanair

Infostart

A június 13. utáni Ryanair-járatoknál az eddiginél kevesebb idő marad a becsekkolásra azoknak, akik nem foglalnak maguknak ülőhelyet - írja az Index.

Négy nap helyett már csak két nap áll majd rendelkezésre a becsekkolásra, amivel az lehet a cél, hogy többen foglaljanak pénzért ülőhelyet.

A portál szerint a fapados légitársaságnál a székek befoglalása nagyjából 1100 forintba kerül, de akár ennek ötszöröse is lehet, A lefoglalt ülőhellyel a repülés előtti 60 napban lehetőség lesz a becsekkolásra.

2016-ban még az indulás előtt egy héten át lehetett ingyenesen elvégezni a check-int, ez csökkent négy napra, most pedig 48 órára.

Nyitókép: Faludi Imre
A címlapról ajánljuk

Elhunyt Andy Vajna

Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018