eur:
394.43
usd:
370.68
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Így terelik helyes útra a kamaszokat

Így terelik helyes útra a kamaszokat

Idén kiemelten a keveset mozgó és egészségtelenül étkező 14-24 éves korosztályt célozza meg kampányával a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

A Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke elmondta, hogy idén is folytatja zöldség- és gyümölcsnépszerűsítő kampányát. Hozzátette, hogy a kampányuknak az elsődleges célpontja a család fogyasztását befolyásoló tagok megszólítása, elsősorban a háziasszonyoké, illetve azoké a férfiaké, akik - és ők egyre többen vannak - részt vesznek a vásárlásban.  

„Kiemelten szeretnénk foglalkozni idén a középiskolás korosztállyal, mégpedig azért, mert ez az a korosztály, amelyik

már kevésbé befolyásolható a család által, viszont azt látjuk, hogy úgy a mozgásszegénység, mint a helytelen táplálkozás nagyon jellemző rájuk ” 

– mondta Domján Erika, szervezet ügyvezető igazgatója az InfoRádiónak.

A 3x3 programjuknak van külön oldala és Facebook-profilja, ezeken különféle tanácsokkal, beszámolókkal szólítják meg a fiatal korosztályt a jövő évben is. Emellett különböző sporteseményekre is kitelepülnek és kóstoltatásokat (meggy, alma, dinnye) is szerveznek. Az előző éveknek megfelelően várhatóan 

40-45 millió forintból tudnak idén is gazdálkodni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×