eur:
393.7
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Korlátozzák a forgalmat Budapest és Veresegyház között

Túlméretes szállítmány miatt korlátozzák a közúti forgalmat péntekre virradó éjjel Budapest és Veresegyház között - közölte a szállítás egyik alvállalkozója csütörtökön.

A közúti szállítást végző Generál Frigolog Kft. tájékoztatása szerint a General Electric veresegyházi üzemébe szállítanak a budapesti Cserhalom utcából egy 7,2 méter széles és 3,4 méter magas levegőszűrő berendezést a Cserhalom utca-Váci út-M0-s autóút-M2-es autóút-Fót-Csomád-Veresegyház útvonalon.

A szállítmány közlekedését az előírt kísérő gépjárműveken túl a rendőrség is biztosítja, továbbá a MÁV és a közúti hatóságok is felügyelik a munkákat. A szállítás pénteken 0 órakor kezdődik, a vasúti pálya fölötti felsővezetéket az áthaladás idején szakaszosan áramtalanítani kell.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×