eur:
393.91
usd:
368.57
bux:
66317.98
2024. április 24. szerda György
Kétszer van idén Black Friday

Kétszer van idén Black Friday

Ezúttal két nagy hullámban éri el Magyarországot a fekete péntek.

A karácsony előtti bevásárlószezont megnyitó, nagy leárazásokat hozó fekete péntek az USA-ból indult és ott igencsak látványos, ugyanis egymást tapossák az emberek a részt vevő áruházakban. Itthon inkább az online áruházakban járnak csúcsra a vásárlások. A webshopos résztvevőket most egy külön honlapon össze is gyűjtötték.

Itthon ma (november 17-én) és jövő pénteken (november 24-én) is lesznek Black Friday-leárazások.

A hazai e-kereskedelemben már kimutatható a fekete péntek hatása, a hagyományos üzletek forgalmában ugyanakkor még nincs olyan nagy súlya Magyarországon, hogy számszerűsíteni lehessen – mondta az MTI-nek Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára.

A fekete péntek (Black Friday) csaknem 50 éve a hálaadást követő péntek – az idén november 24-e – elnevezése az Amerikai Egyesült Államokban; ez a nap hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete, amikor rendkívüli kedvezményekkel várják a vásárlókat a kereskedők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×