eur:
393.76
usd:
367.89
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nem tudott elindulni Andy Vajna online kaszinója

Nem tudott elindulni Andy Vajna online kaszinója

Az üzemeltető teszteli a valódi pénzes játékot, illetve a fizetési funkciókat, így még várni kell az első magyar online kaszinó, a Vegas.hu indulására - írj a Vg.hu.

A legutóbbi forgatókönyv szerint hétfőre ígérte az indulást a Vegas.hu, ezzel szemben

továbbra sem érhető el a játékosok számára az első magyar online kaszinó.

Pedig az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos érdekeltségébe tartozó LVC Diamond Kft. már február elején megkapta a működéshez szükséges engedélyt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerencsejáték-felügyeleti főosztályától, de a jelek szerint az elmúlt két hónap nem volt elegendő a teszteléshez. Az oldal karbantartás alatt áll, a felhasználói élmény javítása érdekében fejlesztéseket végeznek.

Az LVC arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy törvényesen csak a NAV-engedély birtokában indulhatott el a 100 asztali és 71 mobilkörnyezetből elérhető játék valódi pénzes verziójának, illetve a fizetési szolgáltatásoknak a tesztje.

Online kaszinót csak az nyithat Magyarországon, aki hagyományos kaszinó működtetésére is rendelkezik hatósági engedéllyel. A törvény szerint 11 terem üzemelhetne hazánkban, az állam mégis csak kilencre kötött koncessziós szerződést, ebből ötre a Vajna érdekeltségébe tartozó céggel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×