eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla
Drasztikusan megnőtt a méretkorlát a Gmailben

Drasztikusan megnőtt a méretkorlát a Gmailben

A Google bejelentette, hogy megnövelte a csatolmányok maximális méretét a Gmailben, ám ez csak a beérkező levelekre igaz.

Megváltoztatta a Google a Gmail-levelezőrendszerben a csatolmányok méretkorlátozását: a korábbi 25 megabájttal szemben már 50 megabájtnyi csatolt dokumentumot, például nagyobb mennyiségű és méretű képet, videót fogadhatnak a felhasználók.

Merthogy a bővítés egyelőre egyirányú: csak fogadni lehet ekkora méretű fájlokat, a küldésnél marad a 25 megabájtos korlát. A Google közleményében a Google Drive alkalmazást ajánlja a nagyobb méretű csatolmányok továbbítására. 

Címlapról ajánljuk
Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Idén augusztusban az államkasszába 314 milliárd forint áfabevétel folyt be, ami 14,5 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi 368 milliárd forintos összeg - derült ki abból a részletes adatokból, amelyet a pénzügyminisztérium közölt az államháztartás augusztusi alakulásáról. A Portfolio elemzője azt mondta, hogy ezzel idén már negyedik hónapja csökkennek az áfabevételek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

A hét korábbi részében jelentős hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, amelyet részben az amerikai jegybank számlájára lehet írni, hiszen e heti kamatdöntő ülésén ugyan nem változtatott a kamatszinten a Fed, azonban szigorú üzeneteket küldött azzal kapcsolatban, hogy az infláció csak hosszú idő múlva csökkenhet a célszintre, így a korábban vártnál hosszabb ideig maradhatnak magasan a kamatok. A tegnapi jelentős esés után ma már inkább a megnyugvás jelei látszottak a tőzsdéken, de nem jött össze a pluszos zárás végül sem a főbb európai, sem az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×