eur:
389.8
usd:
363.76
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A jogosultak harmada feleslegesen adja a pénzét az államnak

Emellett az is kiderült a Magyar Biztosítók Szövetsége elnökének előadásából a Portfolio Biztosítás 2017 konferenciáján, hogy sokat számított az etikus életbiztosítási koncepció.

Pandurics Anett előadásában elmondta még, hogy

  • A gépjárműbiztosítások díjszintje még mindig nagyon alacsony, és a válság előtti szinttől is elmarad.
  • A biztosítási piac egyik húzóereje a nyugdíjbiztosítás, ezekből 2015 végén 137 ezer darab volt 31 milliárd forintos díjbevétel mellett, amiből 24 milliárd unit-linked (befektetéshez kötött életbiztosítás) szerződésből származott. Szerződésenként 208 ezer forint az átlagdíj, a szerződők átlagéletkora pedig 45 év.
  • 137 ezer ügyfélből 91 ezer ügyfél vette igénybe csak igénybe a nyugdíjbiztosítási adókedvezményt.
  • A január 1-je óta élő etikus életbiztosítási koncepció első tapasztalata, hogy a konstrukciók több mint felét, 168 konstrukciót a szereplők kivezettek a piacról, a költséglevonások mértéke pedig nagyot esett: az egy évvel korábbi 5-6%-ról 3-4%-ra csökkent a TKM.
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×