INFORÁDIÓ 
2019. november 14. csütörtök
Aliz

nav

cigaretta

zárjegy

Megint változott a cigaretta ára

InfoRádió

Kiadta a Nemzet Adó- és Vámhivatal a dohánytermékek mától érvényes kiskereskedelmi árát. A lista folyamatosan bővül, mert azok a kifutó termékek, amelyeken még a zárjegyen is ott az ár, nem szerepelnek az adóhatósági felsorolásban.

Január 1-jétől a cigaretta, a szivarka vagy a vágott dohány árát már a NAV teszi közzé a honlapján heti kétszer. Eddig három lista jelent meg és folyamatosan nő az azon található termékek száma, ennek az az oka, hogy a dohánygyárak készleten lévő termékei - amelyeken kiskereskedelmi eladási árat tartalmazó adójegy található - a kifutásáig nem jelenik meg a felsorolásban - tudta meg a Napi.hu a NAV-tól.

Április 1-jétől már csak olyan zárjeggyel kerülhetnek majd forgalomba a dohánytermékek, amelyen nem szerepel már az eladási ár. Addig azonban párhuzamosan kétféle árazás lesz: a kiskereskedelmi eladási árat tartalmazó adójeggyel ellátott dohánygyártmány kizárólag az adójegyen feltüntettet áron, míg a kiskereskedelmi eladási árat nem tartalmazó adójeggyel vagy zárjeggyel ellátott dohánygyártmány kizárólag a NAV honlapján közzétett, adott napon hatályos kiskereskedelmi eladási áron értékesíthető.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018