eur:
385.87
usd:
355.32
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin

A Richter újabb vegyesvállalatot alapít Kínában

Újabb vegyesvállalatot alapított Kínában a Richter Gedeon Nyrt. 51 százalékos többségi tulajdoni részesedéssel - közölte a gyógyszeripari cég hétfőn.

Az új vegyesvállalat a Richter számára közvetlen jelenlétet biztosít Kínában 7 regionális irodájával és több mint 200 fős értékesítési hálózatával, amely a gyógyszercég meglévő vényköteles, valamint harmadik féltől licencbe vett, szintén vényköteles termékeinek promóciós és marketing tevékenységét végzi majd.

A közlemény szerint a Richter marketing partnere, az Rxmidas Pharmaceuticals Co. Ltd. tulajdonosaival olyan megállapodásokat írt alá, amelyek szerint a szerződés aláírásakor kifizetendő összegen túl további kifizetéseket teljesít, amennyiben az újonnan létrehozott vegyesvállalatban növeli a részesedését a következő években.

"Ez a jelentős ügylet egy újabb stratégiai lépésnek tekinthető a Richter földrajzi lefedettségének növelésére azáltal, hogy erősíti pozícióit Kínában, a világ egyik leggyorsabban növekvő gyógyszerpiacán" - közölte a Richter.

Hanganyag: Kaputa Júlia

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rusvai Miklós: tehén fertőzött meg embert madárinfluenza-vírussal, és ez nem jó jel

Rusvai Miklós: tehén fertőzött meg embert madárinfluenza-vírussal, és ez nem jó jel

Egy tehéntől kapta el a madárinfluenza vírusát egy tejtermelő az Amerikai Egyesült Államokban. A fertőzést idejében megállították, ezért a gazda megúszta egy szemgyulladással; még felső légúti tünetek sem alakultak ki nála. Ez az első bizonyított eset, hogy a H5N1 szarvasmarháról emberre terjedt át, emberről emberre viszont még mindig soha – mondta az InfoRádió által megkérdezett víruskutató.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 21. 04:30
2024. május 20. 07:45
×
×
×
×