INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

A frekvenciapályázat jelentkezői között van a Magyar Posta

Infostart / InfoRádió
A jelentkezéshez szükséges dokumentációt a jelentkezés időrendje szerint az alábbi cégek adták be: Telenor Magyarország Zrt., Magyar Posta Zrt., RCS&RDS S.A., Vodafone Magyarország Zrt., Magyar Telekom Nyrt., Viettel Group.

Az RCS&RDS S.A romániai kábel és internet szolgáltató. A bukaresti székhelyű cég 2005-ben jött létre a Romania Cable Systems és Romania Data Systems egyesülésével. A cég Digi néven nyújt internetes, kábel- és műholdas televíziós és internet alapú telefonos szolgáltatást Magyarországon is.

A Viettel Group Vietnam legnagyobb mobil hálózata. Az állami szolgáltató tulajdonosa és üzemeltetője a vietnami védelmi minisztérium. A hanoi központú céget 2004-ben alapították.

A beadott dokumentumok formai és tartalmi vizsgálata 2012. január 2-ig lezárul. A hatóság - amennyiben indokolt -, hiánypótlásra hívja fel a jelentkezőket. Az érvényes árverési dokumentációt benyújtó jelentkezők nyilvántartásba vételére és kihirdetésére 2012. január 2-án kerül sor. A pályázók ezután kezdhetik meg a licitálást a blokkokra. Az árverést január végén zárják le.

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk