eur:
389.34
usd:
362.38
bux:
67961.02
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A luxusüzletek drasztikus árleszállításokkal szabadulnának az árutól

London elegáns bevásárlóutcáján, a High Streeten a világmárkák üzletei nagy akciókkal akarják vásárlásra csábítani a vevőket, akik a magas üzemanyagárak és a hitelválság miatt idén nem nagyon nyitogatják pénztárcájukat.

A karácsony utáni óriási árleszállításokhoz hasonló akciókba kezdtek a londoni High Streeten található márkaboltok, így próbálják magukhoz édesgetni a spórolósába kezdett vásárlókat.

A költekezés visszaesésének okai a globális hitelválság, az emelkedő benzin- és élelmiszerárak, és a világgazdaság egyéb bizonytalanságai. Az üzletek tulajdonosai úgy gondolják, hogy a drasztikus árcsökkentések mindezt elfeledtetik a vevőkkel, akiket 50-70 százalékos árzuhanással csábítgatják a boltokba.

Múlt héten a Brit Ipari Szövetség nyilvánosságra hozta adatait, amelyek arról árulkodnak, hogy a ruházati eladások 25 év óta a legalacsonyabb szinten vannak Nagy-Britanniában. De nemcsak a divatáruházak, hanem az elektronikai műszereket árusító üzletek is arra kényszerülnek, hogy jelentősen csökkentsék áraikat.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×