eur:
389.28
usd:
361.42
bux:
68433.52
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Tőkeemelés és új tulajdonosi szerkezet a Közép Európai Média és Kiadó Zrt.-ben

A Közép Európai Média és Kiadó Zrt. alaptőkéje 100 millió forintról egymilliárd forintra emelkedett. A tőkeemelést a társaság korábbi kizárólagos tulajdonosa, dr. Nobilis Kristóf, illetve dr. Spéder Zoltán hajtották végre. A tőkeemelés céljai a csoport organikus növekedése és a végrehajtott akvizíciók finanszírozásának biztosítása voltak - írja a Portfolio.hu.

A Közép Európai Média és Kiadó Zrt. tulajdonosi szerkezete a tőkeemelés után:

dr. Nobilis Kristóf 90 százalék
dr. Spéder Zoltán 10 százalék.

A tőkeemeléssel és a tulajdonosi kör bővítésével egyidejűleg a társaság megalakította igazgatóságát, melynek tagja dr. Nobilis Kristóf, (a társaság vezérigazgatója és 90 százalékos tulajdonosa); dr. Spéder Zoltán, (a társaság 10 százalékos tulajdonosa), valamint Vaszily Miklós, (a társaság operatív működésért felelős vezérigazgató-helyettese) lett.

A Közép Európai Média és Kiadó Zrt. elsősorban a magyar és közép-európai regionális internetpiacon rendelkezik érdekeltségekkel. A társaság tulajdonába tartozik az egyik leglátogatottabb magyarországi internetes portál, az Index.hu, a Velvet.hu online bulvármagazin, illetve a Totalcar.hu online autós magazin; a Portfolio.hu online gazdasági újság; a legnagyobb hazai e-kereskedelmi portál, a Bookline.hu, a legbővebb hazai szállodakínálatot nyújtó utazási portál, a C-travel.hu; az internetes nyelvtanulási lehetőséget nyújtó eNyelviskola.hu; valamint a közép-európai régió egyik legsikeresebb célzott reklámszolgáltatását nyújtó internetes társasága, a pozsonyi székhelyű ETARGET is.

Az internetes média és szolgáltató érdekeltségek mellett a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. érdekeltségi körébe tartozik továbbá a Plazmamédia digitális mozgóképes beltéri reklámszolgáltató, a Reakció című havilap és - 50 százalékban - a Napi Gazdaság című gazdasági napilapot és a napi.hu internetes portált működtető társaság is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×