eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Díjazták a Magyar Rapszódia illatát

Idén kilencedik alkalommal adták át a Magyar Termék Nagydíjakat. Összesen ötvenegy termék kapott nagydíjat vagy elismerő oklevelet.

A cégek vezetői a Parlament felsőházi termében vették át az elismeréseket. Wittich Tamás, a pályázatokat elbíráló egyik szervezet, a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség főigazgatója az InfoRádió kérdésére elmondta: ma már rangja van ennek az elismerésnek.

"A hosszú távra gondolkozó és jó minőségű termékeket gyártó cégek a díjjal hosszabb távon versenyképességi előnyhöz jutnak. A magyar fogyasztónak egyre erőteljesebb igénye van arra, hogy a pénzéért igazán jó minőségű terméket kapjon" - fogalmazott Wittich Tamás.

A tizenhét nagydíjas termék egyike a Magyar Rapszódia parfüm. A gyártó cég ügyvezetője, Bús Anikó közvetlenül a díj átvétele után az InfoRádiónak elmondta: hihetetlen büszkék a kitüntetésre.

Ez azt mutatja, hogy fantasztikus szakemberek és alkotógárda van Magyarországon; céljaink határtalanok lehetnek - hangsúlyozta Bús Anikó.

Állják a versenyt

Huszonegy cég elismerő oklevelet vehetett át. Ezek egyike a Poli-Farbe, Magyarország második legnagyobb festékgyártója. A cég ügyvezetője szerint ezzel egy fokkal feljebb léptek a cégek ranglistáján.

Bebizonyítottuk, hogy egy hazai középvállalat sikerrel veheti fel a versenyt a multik importtermékeivel - mondta Szabó Antal.

Hogy ezek a díjak nem csak egyszeri teljesítményt ismernek el, arra példa, hogy az SVT Wamsler a díj kilenc éves történetében immár ötödször nagydíjas.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×