eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk

25-30 ezres leépítés a Fordnál

Már 25-30 ezres leépítési terveket fontolgatnak az amerikai Ford Motor járműipari nagyvállalatnál. Az értesülés a Detroit News című laptól származik, amely úgy tudja, hogy a nagy létszámkarcsúsítás öt év alatt valósulna meg, gyakorlatilag kizárólag Észak-Amerikában.

Eddig néhány ezres leépítést jeleztek a Fordnál, elsősorban nyolc amerikai gyártóegység tervezett bezárása kapcsán. Az amerikai lap viszont úgy tudja, hogy rövidesen tíznél is több amerikai gyártóhely megszüntetését jelentik be. Az európai munkahelyekkel kapcsolatban nemrég ezer fő leépítését szellőztették meg, az Egyesült Államokban 4 ezer gyártási munkahely megszüntetését pontosították a közelmúltban.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×