eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Pexels

Újabb Apple-eszközöket dobhatunk a kukába

Az iPhone-ok most nem érintettek, de az iPadek, Macek és Apple Watchok esetében vannak olyan eszközök, melyek már nem kapják meg a legújabb rendszert.

Az iPadOS 18 már nem támogatja a 2018-as iPadet és a 2017-es iPad Pro 12,9 valamint 10,5 hüvelykes verzióját sem. Ezzel a változással véget is ért a 10,5 hüvelykes iPad Prók támogatása, hiszen az újabb modellek más kijelzőmérettel érkeznek - írta a Pénzcentrum.

Az Apple Watch-ok esetén sem a Series 4, sem a Series 5 nem kapja meg a watchOS 11-et, és a 2020-as Apple Watch SE sem részesül ebből a frissítésből.

A Mac gépek esetében csak a 2018-as inteles MacBook Air veszítette el a macOS Sequoia támogatást, a 2020-as modellek továbbra is támogatottak.

Az iPhone-ok esetében csak az A17 Pro processzort kínáló telefonok támogatják az Apple AI-t, vagyis az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Az elmúlt hét évtizedek óta nem látott felfordulással telt az amerikai politikában: miközben a demokraták az elnöki hivatalt elfoglaló párttársuk újraindulását igyekeztek megpuccsolni, mindent a feje tetejére állított a Donald Trump ellen szombaton megkísérelt merénylet híre. A hetek óta tartó nyomásgyakorlás a sajtóértesülések szerint az eddigi legközelebb járhat céljához, hiszen Joe Biden immáron Kamala Harris esélyeiről kérdezte tanácsadóit, és fontolgatja, hogy visszalépjen a párt 2024-es elnökjelöltségétől. Attól, amit 2020-as ellenfele épp csütörtökön fogadott el a republikánusok jelölőgyűlésén. De mit mondanak a számok, valóban ennyire tarthatatlan Biden helyzete a közvélemény-kutatások fényében? És kik indulhatnak a demokraták részéről a legnagyobb eséllyel? A nyilvános és kiszivárgott adatokat is szemügyre vettük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×