eur:
389.41
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
erdő ősz köd levelek időjárás
Nyitókép: Pixabay

Ijesztő állatot láttak Verőcénél

Riasztották a vadásztársaságot és a rendőrséget.

Verőce hivatalos Facebook-oldalán megjelent egy figyelmeztetés, amely szerint a település külterületi részén, a Fehér-hegyen és a Lósi-völgy bizonyos részein medvének tűnő állatot véltek látni helyi lakosok.

Az önkormányzat a bejelentésről értesítette az illetékes vadásztársaságot és a rendőrséget is, de a kivonuló szakemberek a helyszínen medvére utaló nyomokat nem találtak.

A Börzsönyi Speciális Mentők munkatársai is elindultak átfésülni az érintett területrészt. Állásfoglalásuk szerint egy nagy testű vaddisznót láthattak a bejelentők.

Ettől függetlenül arra kéri az önkormányzat a lakosságot, hogy a külterületi részeken fokozott figyelemmel közlekedjen, fokozottan ügyeljen a háziállataira, illetve a kutyáit sétáltatás közben mindenki tartsa pórázon.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×