eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Auto accident involving two cars on a city street; baleset karambol ütközés biztosítás kgfb
Nyitókép: boonchai wedmakawand/Getty Images

Óriási borulás a Kőröshegyi völgyhídon - videó

Az autópályakezelő három felvételt tett közzé egy videóban, hogy mindenki levonhassa belőlük a megfelelő következtetéseket.

Az elmúlt időszakban három olyan baleset is történt, amiket a MKIF Zrt. csak úgy jellemzett: "megint fogjuk a fejünket". Mint a Facebook-oldalukon a videók mellett írják, kis odafigyeléssel mindhárom elkerülhető lett volna.

Az összeállítás szerint az első videón egy vélhetően ittas sofőr "rakott" a tetőcsomagtartóra egy villanyoszlopot az M3-as autópályán - a manővert a jármű bánta, szerencsére a vezető sérülés nélkül megúszta.

A második felvétel az M1-es autópályán készült, és az látható rajta, ahogy a sűrű forgalomban egy belső sávban haladó autó nekivágódik egy kamionnak bal hátulról, majd visszapattanva berepül a belső szalagkorláthoz.

Végül a harmadik felvétel a Kőröshegyi völgyhídon készült, ahol a sofőr vélhetően túl nagy sebességgel haladt a magas rakománnyal, és nem számolt az erős oldalszéllel. A tréler kibillent egyensúlyából és többször megpördült. Szerencse, hogy éppen senki nem haladt mögötte, és a vontató kisbusz is megúszta felborulás nélkül.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×