eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: hirado.hu

Világrekord Zamárdiban - videó

A Cirkuszok Éjszakája tartogatott meglepetést.

Szombaton volt a Cirkuszok Éjszakája, idén is több helyszínen várták az érdeklődőket. Az egyik "nagy durranás" az volt, hogy visszatért Alice, a brazil motorosnő, aki a Magyar Nemzeti Cirkusz szolnoki előadásán szenvedett súlyos sérülést két hónapja - erről videós cikkben írtunk.

A hirado.hu most arról számolt be, hogy a 17 éves Richter Angelina lovasakrobata azzal döntött világrekordot, hogy két ló hátán állva összesen húsz szabadon idomított állatot hajtott. Az egyre újabb állatok úgy csatlakoztak a mutatványhoz, hogy a lábai között bújtak át.

Ezzel a teljesítménnyel világrekordot döntött.

"A feltételi rendszert teljesíteni tudta, hiszen azon a két lovon kívül, amin állt és körbehaladt a manézsban, valóban sikerült mind a 18 lovat átbocsátania a lába között, és az irányítása alatt tartania legalább egy körig" – nyilatkozta Sebestyén István, a magyar rekordok regisztrátora.

Richter Angelina a világ legfiatalabb lovas akrobatája.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×