eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook/Magyar Nemzeti Cirkusz

Súlyos balesete után ismét a halálgömbben a motoros - videó

Balatonlellén, a XI. Cirkuszok Éjszakája fináléján.

Kicsit több mint két hónapja a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Szolnokon tartott előadásokat az egyiken épp a halálgömbben – egy nem túl nagy, fémből készült, rácsos szerkezet belsejében – mutatták be tudásukat a motoros artisták, a szűk helyen hatalmas sebességgel keringve. Amikor a vízszintesen kettényílt és szétemelkedett két félgömb épp összezárult volna, drámai baleset történt: Alice, egy brazil motorosnő motorjával együtt kirepült a szerkezetből. A csípőjét műteni kellett utána, de már akkor megígérte, hogy mielőbb visszatér a porondra.

Így is tett: Balatonlellén, a Cirkuszok éjszakája alkalmából két előadást is tartott a Magyar Nemzeti Cirkusz, és az esték külön érdekessége volt Alice visszatérése.

"Külön izgatott vagyok, hogy ez a produkció sikerüljön, ez a zárószám. A cirkusz egy nehéz szakma, ilyenkor látszik, hogy nem trükkről vagy szemfényvesztésről van szó, hanem egy rosszul sikerült produkciónak nagy következményei vannak. Nagy teljesítmény, hogy ilyen rövid időn belül vissza tud állni a gömbbe. Nekünk, akik láttuk a balesetet, szintén megmarad az emlékezetünkben" - idézte Richter Józsefet a nagy visszatérés kapcsán a sonline.hu.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×