eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: PIxabay

Így foglalta el az Országház karácsonyfája az M3-as autópályát - videó

A hatalmas fenyő, amit a budapesti Kossuth téren állítanak és díszítenek fel, Apcról indult útjára.

Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Facebook-videóján az látható, amint a hatalmas fenyőfát szállító honvédségi nehézgépszállító szerelvény az M3-as autópályán közlekedik. A konvoj 13:15 perckor hajtott fel az M3-as autópályára a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Rendőrség munkatársainak biztosításával.

A mintegy 18 méter magas, 70 centiméteres törzsátmérőjű, 6-8 tonnás ezüstfenyő a Heves megyei Apc egyik házaspárjának, Mihály bácsinak és Vera néninek a kertjét díszítette - írták a videó mellé.

Kommentekből kiderül, hogy a fa már meg is érkezett az Országház elé - fotó is van róla.

A katasztrófavédelem a 45 éves fa kivágásáról tett közzé videót. A fa hároméves csemete volt, amikor elültették, hétfőn 6 óra kellett ahhoz, hogy a hatvani és fővárosi tűzoltók kivágják és rögzítsék a 4,3 tonnás, 18 méter magas fenyőt. A fát kedden díszítik fel.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×