eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pexels.com

Több megyében zivatarok tarkítják a strandidőt

A napsütés lesz túlsúlyban, és kevés helyen ugyan, de záporok, zivatarok is kialakulhatnak..

Pénteken az északkeleti és délnyugati tájak fölé érkeznek felhők, zápor, zivatar azokon a tájakon ismét kialakulhat, de továbbra sem nagy számban.

Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Somogy és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést zivatar miatt.

Változó irányú légmozgás várható, élénk lökések inkább csak péntek napközben lehetnek. Intenzív csapadékhullás környezetében viszont

erős vagy viharos lökés sem kizárt.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 14 és 21 fok között alakul, de nagyobb tavaink partjain és a belvárosokban ennél is melegebb lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 28 és 35 fok között várható, de északnyugaton egy-egy helyen 36 fok sem kizárt.

Szombaton túlnyomóan napos időre lehet számítani, helyenként kevés fátyol-, illetve gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északi szelet időnként élénk széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×