eur:
393.85
usd:
367.88
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Kifordult az esernyője az erős szélben egy gyalogosnak az óránkénti 200 kilométeres sebességet is meghaladó széllökésekkel pusztító Faxaj tájfun elvonulása után Tokióban 2019. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Visszatér egy kellemetlen ismerős, és jön az újabb fordulat az időjárásban

A szerdát megkeserítette, csütörtökön is feltámad, de már a nyárból is kaphatunk ízelítőt.

Kellemetlenné tette a szerdát a durva szél, éjszakára alábbhagyott, de csütörtökön újult erővel támadhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Csütörtökön az ország keleti peremén lehet számítani erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre, a hajnali 4-10 fok (Budapest: 8) után kora délután már 18-23 fokot olvashatunk le a hőmérőkről - északon lesz hidegebb, nyugaton a legmelegebb. Ezt azonban a szél miatt hidegebbnek érezhetjük.

Aztán készülhetünk egykis "nyári előzetesre": a hétvégén már kifejezetten nyárias hőmérsékletek jönnek, vasárnap a szerencsésebbek akár 30 fokot is engedhetnek otthonukba, hogy aztán hétfőn egy markáns hidegfront porrá zúzza az egészet, és akár még "vegyes halmazállapotú" csapadék is jöhet.

Csütörtöktől vasárnapig viszont szinte semmilyen.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×