eur:
389.69
usd:
363.49
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Többször is kapunk a nyakunkba a következő napokban - előrejelzés

Több hullámban érkezik főként záporos csapadék, és a szél is többfelé erőre kap.

A pénteki hidegfront szombatra eltávolodik, egy újabb érkezik. Az összefüggő felhőzet és a fokozatosan megszűnő csapadék kelet felé áll tovább. Az ország többi részén gomolyfelhős, napos időre számíthatunk.

Délután északkeleten záporok, zivatarok pattanhatnak ki, de a Nyugat-Dunántúlon is előfordulhat helyenként zápor. A délies szél alapvetően gyenge vagy mérsékelt marad, de az északnyugati szelet napközben élénk, néhol erős lökések kísérik, de szélerősödés zivatarok környezetében is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 17 és 22 fok között valószínű.

Vasárnapra virradóra újabb hidegfront éri el hazánkat. Aznap meglehetősen szeles idő lesz, nagy területen számíthatunk erős széllökésekre.

A következő hidegfront kedden érkezik, de a vele járó hőmérsékleti és csapadékhatások tekintetében még bizonytalanok az előrejelzések.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×