eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Combino villamos közlekedik a Nagykörúton 2017. szeptember 12-én. Forgalomba állt a hatodik, FUTÁR-rendszerrel és a biztonságosabb utazást elősegítő fedélzeti kamerarendszerrel felszerelt Combino villamos. Az eszközök telepítése folyamatos, várhatóan 2018 tavaszára mind a 40 forgalomban lévő szerelvény megjelenik az utazástervezőben, és kamerával felszerelve közlekedik majd a Nagykörúton, illetve az 1-es villamos vonalán.
Nyitókép: Bruzák Noémi

Megint változott a BKK-menetrend, mutatjuk

Karácsony Gergely főpolgármester a koronavírus-járvány miatt péntektől hétfőig 8 és 22 óra között elrendelte néhány frekventált közterület - a Margitsziget, az Óbudai-sziget és a Római-part - lezárását, a BKK módosítja a Margitszigetet is érintő járatok közlekedését.

A 4-es és a 6-os villamos nem áll meg a Margitsziget/Margit híd megállóban, a 26-os autóbusz az első indulásától csak reggel 8 óráig közlekedik, a 34-es és a 106-os autóbusz pedig nem áll meg a Margitsziget/Árpád híd megállóban - írta BKK, amely arra kéri az utasokat, hogy utazásaikat előzetesen vagy akár menet közben is, tervezzék meg a BKK Futár alkalmazással.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×