eur:
394.88
usd:
371.39
bux:
65655.92
2024. április 16. kedd Csongor
Villámok cikáznak az égbolton Nagykanizsa felett 2019. június 1-jén éjjel.
Nyitókép: MTI/Varga György

Kettévágja az országot a zivatar, jeget is hozhat, veszélyjelzést adtak ki

Északról délre haladva Komárom-Esztergom, Fejér, Tolna és Baranya megye területére adott ki figyelmeztetést a zivatarok veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A figyelmeztetés szerint ezekben a megyékben zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

Az országs előrejelzés szerint egyébként szerdán többnyire erősen felhős lesz az ég, csak átmeneti felszakadozások lehetnek, több helyen várható eső, zápor, a Dunántúlon egy-egy zivatar is kialakulhat. A Dunántúlon az északnyugatira forduló, másutt a délkeleti szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik, viharos széllökés elsősorban az Észak-Dunántúlon, valamint délkeleten valószínű.

A hőmérséklet kora délután a nyugat-Dunántúlon 7 és 13, másutt 14 és 21 fok között várható. Késő estére 4 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×