eur:
394.29
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Kettősség áll be az időjárásban

Kedd estig a Kárpát-medence időjárását egy mediterrán ciklon alakítja, az ország nyugati felén jelentős csapadék várható.

Kedd reggelre az ország nagy részén beborul az ég. Főként a nyugati és délnyugati határvidéken foltokban köd is képződhet.

Többnyire borult lesz az ég, de a Tiszántúlon néhány órás szűrt napsütésre lehet számítani a fátyolfelhők mellett. A Dunántúlon, a Duna vonala mentén és az Északi-középhegység nyugati felén sokfelé várható eső, általában kiadós csapadék hullhat. Napközben a keleti, délkeleti szelet még csak kevés helyen, estétől azonban már több helyen kísérhetik erős széllökések. Ugyanakkor a Nyugat-Dunántúlon végig északi, északkeleti szél lesz jellemző.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden az Alpokalján 7-9, a Tiszántúlon 17 és 20 fok között valószínű. A Dunántúl keleti felén, a Duna-Tisza köze nyugati részein délutántól várható melegedés a csapadék megszűnése után, így azokon a részeken csak az esti órákban áll be a maximum.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×