eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ilyen parádé vár ránk május elsején

A Nagy Futam elnevezéssel május 1-jén Budapest belvárosában káprázatos légi- és aszfaltshow várja a helyszínre kilátogatókat és az M1 nézőit. A parádén rajthoz áll többek között Besenyei Péter, Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor is.

A tavalyi Vodafone Belvárosi Nagydíjhoz hasonló szabadtéri rendezvényre számíthatnak mindazok, akik május 1-jén ellátogatnak Budapest belvárosába, a Duna partra - áll a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Az utcai rendezvény reggel 8 órakor versenyautó-kiállítással kezdődik, amelyet az érdeklődők a Magyar Tudományos Akadémia előtti területen tekinthetnek meg egészen 16 óra 30 percig.

A légi showműsor 13 óra 45 perckor kezdődik Besenyei Péter műrepülővel, aki a Parlament előtti rakpartról felszállva kezdi meg egyéni bemutatóját. Bessenyei Péter produkcióját Illés Tamás és Nádas Tamás műrepülő közös bemutatója követi 14 óra 15 perctől, majd 14 óra 30 perctől Flying Bulls old timer repülők foglalják el a légteret.

A légi parádét egy fergeteges aszfaltshow követi az Erzsébet tér-Lánchíd-Clark Ádám tér útvonalon. Összesen hat túraautó, köztük Michelisz Norbert és gyári Hondája foglalja el a Lánchidat és környékét 15 órától. A WTCC-bemutatót, GP és Speed EuroSeries autók bemutatója követi, majd Talmácsi Gábor is rajthoz áll az ideiglenes versenypályán.

Az eseményről a közmédia a Széchenyi István térről tudósít. A parádékat Szujó Zoltán és Wéber Gábor közvetíti, a helyszíni riporter pedig Bobák Róbert lesz. Az MTVA összesen 24 kamerával közvetíti az eseményt.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×