eur:
392.78
usd:
366.18
bux:
66810.73
2024. április 25. csütörtök Márk

Hidegfront érkezik szilveszterkor

Csütörtökig nem változik az időjárás, szilveszterre viszont egy hidegfront érkezik, amely napsütéses, hideg időt hoz Magyarországra - mondta az InfoRádiónak Reisz András meteorológus.

Csütörtökig marad a szomorkás, egyhangú idő, jelentősebb csapadék nélkül - közölte az InfoRádió által megkérdezett meteorológus.

Reisz András kiemelte: a hét közepén frontok érkeznek, ennek hatására megélénkül a szél, eső, havas eső és hó vegyesen fordul elő.

Szombaton, szilveszter napján viszont hidegfront érkezik az ország fölé, a számítások szerint kisöpri majd a nyirkos levegőt, és többórás napsütés lehet számítani.

A meteorológus kiemelte: napközben kevéssel 0 Celsius-fok felett alakul a hőmérséklet, éjjel gyenge fagy várható, majd a hétvégén hidegebb lehet.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×