eur:
400.41
usd:
366.33
bux:
73980.27
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vittek kórházba egy héttagú családot Jászkiséren

Feltehetőleg szén-monoxid-mérgezés miatt lett rosszul otthonában egy héttagú család Jászkiséren - tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott sajtószóvivője.

Toldi Péter tájékoztatása szerint a helyi tűzoltókat nem sokkal 15 óra után riasztották az esethez. A helyszínre vonuló egység információi alapján a családtagok rosszullétre panaszkodtak, ám valamennyien eszméletüknél voltak. A mentőket is ők értesítették.

A két felnőttet és öt gyermeküket megfigyelésre kórházba szállították - tette hozzá. Jelezte: kollégái alaposan átszellőztették az érezhetően rossz levegőjű épületet. Robbanásveszélyre utaló jelet nem találtak és eddig a mérgezés okát sem sikerült kétséget kizárólag megállapítaniuk. Az elsődleges adatok azonban arra utalnak, feltehetőleg egy propán-bután palackkal működő gáztűzhely hibája okozhatta a szerencsés kimenetelű balesetet.

A rendőrség az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
A hurrikán fogságában a magyar csillagász
Kiss László Orlandóból jelentkezett

A hurrikán fogságában a magyar csillagász

A szélnél is sebesebben terjednek az álhírek a Floridában pusztító hurrikánról – mondta az InfoRádióban Kiss László csillagász. A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója Orlandóban egy szállodában vészelte át a hatalmas vihart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×