eur:
393.83
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A közösségi oldalak egyre népszerűbbek

Egyre inkább a közösségi oldalakon olvassuk már a híreket is, mégpedig azokat, melyeket az ismerőseink ajánlanak - mondta az InfoRádiónak az Ipsos munkatársa.

Az elmúlt öt évben csaknem nyolcszorosára nőtt az az idő, ami internetezésre fordítanak a magyarok - derült ki az Ipsos legfrissebb felméréséből. A kutatócég munkatársa az InfoRádiónak elmondta, most már közel 4,5 millió 15 év feletti netező van az országban.

Az internet penetráció 50 százalék feletti, öt évvel ezelőtt ennek az aránya még lényegesen alacsonyabb volt - tette hozzá Kovács Márton, aki kiemelte: ahogy nő az igény az online tartalmakra, úgy bővül a tartalomszolgáltatók kínálata is.

A hagyományos internet-használat (e-mailezés, információszerzés, hírolvasás) nagyjából ugyanazon a szinten van, viszont a közösségi oldalak látogatottsága dinamikusan nő. Lassan ott tartunk, hogy a híreket is a közösségi site-okon olvassuk el, azokat, amelyeket az ismerőseink osztottak meg és ajánlottak - mondta a szakértő.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×