eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A herceg helyett beérik a második legjobbal

Fontolóra venné a brit nők fele, hogy egy bizonyos kor után, ha nem talál párt magának, akkor a barátai közül kérjen meg valakit arra, hogy legyen a gyermeke apja. Az emberek egyharmada pedig kilépne a kapcsolatából, ha az terméketlennek bizonyulna.

A brit nők fele fontolóra venné, hogy férfi barátai közül kérjen meg valakit, legyen a gyermekei apja, ha bizonyos korig nem találna megfelelő partnert.

A fogamzásgátláshoz való hozzáállást vizsgáló kutatás szerint a nők 56 százaléka tartja elképzelhetőnek ezt.

Ráadásul a jelenleg partner nélküli nők kétharmada tart attól, hogy problémái lehetnek a természetes megtermékenyüléssel, és a hasonló helyzetben levő férfiak 26 százaléka is aggodalommal gondol arra, hogy talán nem lesz képes gyermeket nemzeni.

Az egyedülálló nők fele álmodozik gyakran, esetleg minden nap a fehér lovaggal való találkozásról, de hozzáteszik, azt is megfontolnák, hogy a második legjobbnak talált férfival rendezik be életüket, ha a "vadászat" nem jár sikerrel.

Végül a férfiak és a nők egyharmada gondolná meg, hogy elválik attól, akivel képtelen gyermekeket nemzeni.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

A home office miatti alacsony kihasználtság, a megemelkedett finanszírozási költségek és a gazdasági növekedés visszafogottsága válságba taszította a kereskedelmi ingatlanok, köztük az irodák piacát a fejlett országokban. Különösen az USA-ban és Németországban pánikolt be emiatt a részvénypiac, elég a New York Community Bank és a Pfandbriefbank zuhanására gondolni, amelyeknek nagy a hitelkitettségük ezen a területen. De mi a helyzet Magyarországon? Aggódhatunk mi is a kereskedelmi ingatlanokra felvett projekthitelek miatt? Az MNB ezen a héten közzétett Kereskedelmiingatlan-piaci jelentésének a megállapításait foglaljuk most össze erről, további információkért pedig érdemes eljönni a Portfolio május 14-ei Hitelezés 2024 konferenciájára, amelyen a piaci szereplők is értékelik a helyzetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×