eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Fölkapta a szél és egy háznak csapta - videóval

Tudatánál van és föl fog épülni édesanyja szerint az a floridai vízideszkázó, akit hétfőn kapott föl a szél az óceánparton, és nekicsapott egy házfalnak.

Túl van az életveszélyen az a floridai fiatalember, akit Fort Lauderdale strandján kapott fel a szél, és egy ház falának csapta.

A 28 éves Kevin Kearney hétfőn indult neki az óceánnak sárkányával és vízideszkájával. A sportág lényege, hogy a sárkányt fölkapja a szél, és mint egy vitorla a hajót, úgy hajtja a vízideszkázókat. Hétfőn azonban az erős szél még azelőtt fölkapta a szerencsétlenül járt fiatalembert, hogy fölcsatolhatta volna a vízideszkáját.

Kevin Kearneynek megsérült a gerince és az agya is. Eltört a bordája és a bokája. Azonnal kórházba szállították, majd szerda reggel kritikusról súlyosra minősítették át állapotát. Édesanyja szerint fia tud járni, és nyugodtan telnek napjai a kórházban, valószínűleg föl fog épülni.

Kevin nem emlékszik a történekre, és egyelőre senki nem is mutatta meg neki a balesetről készült felvételeket.

Családja szerint a férfi gyakorlott sportoló. Barátai azt mondták: olyan hirtelen kaphatta fel őt a szél, hogy nem volt ideje kikapcsolni a sárkány rögzítő csatjait.

Címlapról ajánljuk
Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×