eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A parkolóban kellett szülnie, mert nem volt a kórházban elég szülésznő

A kórház parkolójában volt kénytelen megszülni a gyermekét egy brit asszony, mert nem volt elég szülésznő szolgálatban.

A 36 éves Sally Westet annak rendje és módja szerint felvették a North Yorkshire-i Malton kórházába. Amikor azonban megindult a szülés, közölték vele, hogy nincs szolgálatban elég szülésznő. Azért arra kérték, hívja a mentőket, és vitesse át magát a 32 kilométerre fekvő Scarborough kórházába.

Az asszony kislánya, Phoebe a mentőautóban, a kórház parkolójában született meg. A párja, az 58 éves Clive Mison le is késte a szülést, mert a saját autójával követte a mentősöket.

"Ilyen körülmények között hálát kell adnom a sorsnak, hogy a kislányunk egészségesen született" - nyilatkozta a férfi, aki külön háláját fejezte ki a mentősöknek.

Azért fordult mégis a nyilvánossághoz, mert botrányosnak tartja az esetet, és nem akarja, hogy ez másokkal is megtörténjen. "A spórolás jegyében emberi életekkel játszanak. A miénk a világ negyedik leggazdagabb országa, és ha a kormány mégsem képesek prioritást biztosítani a nép egészségének, akkor nagyon nagy a baj" - figyelmeztetett.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×