eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk

Rossz üzlet esküvői vendégnek lenni

A vendégek többet költenek az esküvői készülődésre, mint maguk a házasulandók - derül ki egy brit felmérésből.

A vendégek összesen átlagosan 54.180 fontot (20 millió forintot) költenek egy esküvőre, ez pedig háromszor több, mint amennyibe maga a rendezvény kerül.

Egy esküvőszervezéssel foglalkozó cég internetes felmérése szerint a meghívottak bizonyítani akarnak az ifjú pár előtt, ezért drága ajándékokat vesznek, valamint saját megjelenésükre is sokat költenek.

Egy átlagos esküvői ajándék 50 fontba (18 ezer forintba) kerül, az öltözetre 370 fontot (135 ezer forintot), míg a legény- vagy leánybúcsúra 120 fontot (43 ezer forintot) költenek a vendégek.

Ezzel szemben egy esküvő megszervezésének átlagos költsége 18 ezer font (6 millió forint) - derül ki a brit felmérésből.

A kutatás átlagosan száz meghívottal számolt egy esküvőre.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×