eur:
394.52
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Az amerikai focival ismerkedik David Beckham

Nagyon készül a Los Angeles-i költözésre a Beckham-család; igyekeznek a lehető leghamarabb alkalmazkodni az amerikai szokásokhoz. Victoria a baseballal, David az amerikai focival ismerkedik.

David Beckham már most igyekszik beférkőzni az amerikai focirajongók szívébe, ezért is fényképezkedett le az óceán túlpartján jól ismert sisakban és a vállvédős mezben a madridi stadionban.

A középpályás azonban nem akar sportot váltani - a felvételek az Adidas új reklámjához készültek. A felvételen Beckham az amerikai, a New Orleans sztárja, Reggie Bush pedig az európai focit próbálja ki.

Beckhamnek lesz módja többször is gyakorolni az amerikai focit most, hogy lejárt a szerződése a Real Madridnál, amely az utolsó meccsen nyerte meg a spanyol bajnokságot.

Még tartott a bajnokság, mikor Victoria már minden idejét a család új Los Angeles-i otthonának a berendezésére és az amerikai életformával való ismerkedésre fordította.

Sokat kell tanulnia, Los Angelesben ugyanis nem szokás olyan puccosan öltözködni, ahogyan Victoria szokott. Nagy feltűnést keltett a slampos kaliforniaiak körében, amikor magas sarkú cipőben próbálta ki, hogyan kell eldobni a baseball-labdát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×