eur:
393.49
usd:
364.33
bux:
71840.29
2024. július 4. csütörtök Ulrik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
blocks of flats against blue cloudy sky
Nyitókép: Brejeq/Getty Images

Kilökte barátnőjét a tizedik emeletről

Emberölés miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség vádirata szerint a 33 éves férfi 2023 januárjában a barátnőjével és anyjával költözött egy anyja által bérelt tizedik emeleti győri panellakásba. Időközben odaköltözött még az anya unokája is a családjával, így a lakásban hatan éltek.

A férfi és barátnője viszonya 2023 márciusára megromlott, a férfinak lett egy új kapcsolata is, emiatt sokszor veszekedtek a nővel – írja a Telex.

Egyik reggel a férfi és a vele egy lakásban lakó barátnője ismét összevesztek, dulakodtak, a férfi kijött a szobájukból. A nő sírni kezdett, kinyitotta az ablakot, amit az egyik otthon lévő családtag észrevett, és szólt a férfinak. A férfi visszament a szobába, üvölteni kezdett a nővel, majd megragadta és kilógatta az ablakon. A nő megpróbált visszamászni, de ez nem sikerült neki, lezuhant a tizedik emeletről és meghalt.

A büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfi ellen az ügyészség emberölés miatt emelt vádat. Ha a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást kaphat.

(A címlapkép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

A sajtóban megszaporodtak azok a híradások, melyek szerint a nyugdíj mellett dolgozók száma tíz év alatt megnégyszereződött. Az elemzők jelentős része szerint a nyugdíjak annyira alacsony összegűek, hogy egyre több nyugdíjas kényszerül a megélhetése érdekében a nyugdíj mellett is dolgozni, és emiatt emelkedik jelentősen a nyugdíjas dolgozók száma. Vajon valóban ez a helyzet? 2. rész.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×