eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 21. vasárnap Konrád
Nyitókép: Pexels.com

A Kanári-szigeteken kapták el a késelő garázdát - videó

A magyar rendőrök információi alapján a spanyol hatóságok a Kanári-szigeteken fogtak el egy emberölés kísérletével gyanúsított férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály emberölés bűntett kísérlete gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves budapesti lakos ellen. Az ittas és hangoskodó férfi 2023. december 16-án késsel megszúrta az ismerősét annak XI. kerületi lakásán, miután az felszólította, hogy hagyja el az otthonát. Ezt követően távozott a helyszínről. A bűncselekmény során áldozata életveszélyes sérülést szenvedett - írja a police.hu.

A férfit a fővárosi nyomozók azonosították, és mivel információik szerint külföldre szökött, ezért vele szemben nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

D. Zsoltot a KR Nemzeti Nyomozó Iroda közreműködésével a spanyol hatóságok 2023. december 18-án elfogták a Kanári-szigeteken, az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ munkatársai 2024. március 21-én hozták haza Budapestre, és átadták a BRFK Nyomozó Főosztály munkatársainak.

A férfit emberölés bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Szombat este az amerikai képviselőház széleskörű támogatással, a republikánus keményvonalasok ellenkezése ellenére elfogadott egy 95 milliárd dolláros törvénycsomagot, amely többek között Ukrajnának nyújt 60 milliárd dollár feletti támogatást, ma a támogatás felsőházi elfogadásának fontosságát hangsúlyozta az ukrán államfő. Eközben Oroszország újonnan kinevezett haditengerészeti főnöke, Alekszandr Mojszejev tengernagy részt vesz egy nagyszabású katonai konferencián a szövetséges Kínában, ahol egyetértési és együttműködési memorandumot írt alá a kínai haditengerészet parancsnokával. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×