eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Fény derült egy rejtélyes, nagyszabású rendőri akcióra Székesfehérváron

Az elmúlt reggel tíz-tizenkét rendőrautó érkezett Székesfehérváron a feketehegyi Sajó utcába az egyik ingatlanhoz.

A közösségi médiában röppent fel minap a hír, hogy „kommandósok” lepték el a Sajó utca egyik ingatlanát, illetve az ingatlan előtti területét. A Feol.hu beszámolója szerint az esetet – a 10-12 rendőrségi autót – sokan látták, annál is inkább, mert még késő délelőtt is az épület előtt álltak, bár a számuk addigra jelentősen csökkent.

A megyei hírportál elsőként a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságon érdeklődött, ahol azt a felvilágosítást kapták, hogy nem ők, hanem a készenléti rendőrség emberei tartózkodtak a Sajó utcában.

Kérdésüket, miszerint miért volt szükség ilyen létszámú bevetésre, elküldték a Készenléti Rendőrségnek és az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának is. Utóbbi részéről az alábbi írásos válasz érkezett:

„(…) 2023. december 19-én Székesfehérváron a Sajó utcában a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Terrorelhárítási Központ munkatársainak a bevonásával hajtott végre egy akciót egy folyamatban lévő büntetőeljárásban. A rendőri intézkedés során lőfegyverhasználat nem történt. Az ügyről nem áll módunkban részletesebb tájékoztatást adni.”

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×