eur:
389.69
usd:
362.75
bux:
68050.43
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Bagdy Emőke szakpszichológus, egyetemi tanár
Nyitókép: MTI/Varga György

Halálra késelték Bagdy Emőke fiát Amerikában

Az arizonai Phoenixben történt a gyilkosság, jelenleg is nyomoznak.

A helyi sajtóban futótűzként terjedt a hír, hogy október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Császár Zsoltot - írja a Blikk, a lap úgy tudja, hogy az áldozat Bagdy Emőke fia. A hírt a klinikai szakpszichológus megerősítette azóta.

Az amerikai lapok az elkövető, a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson vallomását is idézik, amelyben azt állítja, hogy a nővére lakásán vendégeskedett Zsolt, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször áldozatát.

Bagdy Emőke szerint amit a kinti lapokban lehet az esetről olvasni, azok értelmetlenségek. Mivel az amerikai jog szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéseket, tanúvallomásokat is, állítja, hogy semmi nem igaz abból, amit a sajtó leír.

A pszichológus szerint szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt.

Azt írja, fia nem ismerte az elkövetőket, nem is védekezett mert nem számított semmi rosszra. Értesülése szerint Yaaliyah Ezekiel Jackson két hete volt próbaidőn egy reintegrációs programban, addigi életét jóformán intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte. Úgy véli, azért vállalta magára a gyilkosságot, mert az ottani jog szerint még fiatalkorú, így kevesebb vesztenivalója lehet tettestársainál.

A szakpszichológus úgy tudja, nagy erőkkel folyik a nyomozás, ezért a sajtó csak fantáziálni tud. Arra kér mindenkit, hogy ne zaklassák sem őt, sem a családját hírekkel, fölösleges levelekkel.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×