eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Hat másodperc alatt végezhetett gyilkosa Bagdy Emőke fiával

Megdöbbentő részletek derültek ki a neves pszichológus, dr. Bagdy Emőke fiának, Császár Zsoltnak a haláláról.

Korábban az Infostart is beszámolt arról, hogy Phoenix városában meggyilkolták dr. Bagdy Emőke fiát, Császár Zsoltot. A gyanúsított 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson vallomásában azt állította, nővére lakásán vendégeskedett Zsolt, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször áldozatát. A Blikk cikke azt írja, a magyarázkodás már akkor sem tűnt életszerűnek, már csak azért sem, mert nehezen hihető, hogy a Zsolthoz képest óriásnak tűnő Jackson megrémült volna az 53 éves magyar férfitől. Megtudtuk: a gyilkosság körülményei is arra utalnak, hogy Bagdy Emőke fiának esélye sem volt a védekezésre.

"Továbbra is azt támasztják alá a tények, hogy Császár Zsoltot odacsalták, hogy megszerezzék a mobiltelefonját és az öreg autóját"

- mondta el a Blikknek dr. Császár-Nagy Noémi, az áldozat ikertestvére. A lap szerint a hatóságok azóta már meg is találták az áldozat autóját, amit a tettes társai elvittek. A férfi nem ismerte gyilkosát, először járt a városban. Mint írják, a testén talált sérülések alapján esélye sem volt arra, hogy védekezzen. Valószínűleg annyira meglepetésként érte a támadás, hogy még a karját sem tudta felemelni, hogy kivédje a szúrásokat.

A kés pengéje a hasát és a szívét érte, a gyilkosa mindössze hat másodperc alatt végezhetett vele.

Dr. Császár-Nagy Noémi úgy tájékoztatta a lapot, hogy a hatóság a gyanúsított több társát is letartóztatta már. A phoenixi rendőrség munkatársa elmondta a Blikknek, hogy Yaalijah E. Jacksonnal szemben továbbra is gyilkosság miatt nyomoznak.

A hatóság másodfokú gyilkossággal gyanúsítja a férfit, ami azt jelenti, hogy nem előre megfontoltan történt az emberölés. Az áldozat testvére úgy tudja, a többi, idő közben elfogott tettes ellen már elsőfokú gyilkosság a vád, ami a szándékos, előre megfontolt bűncselekmény megfelelője. Az ügyészség Blikknek adott válasza alapján az ügy még nyitott, ezért nagyon kevés részletet közölhetnek.

A család idehaza két hét múlva gyászmisén búcsúzik el az Amerikában meggyilkolt Császár Zsolttól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 19:41
×
×
×
×