eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Magyar szurkolók a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 15-én. A magyar válogatott 3-0-ra kikapott a címvédő portugál csapattól.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Vannak határai a gólörömnek futballszurkolóként, a magyar válogatott meccsén is – videó

A 2021-es magyar-portugál Eb-meccs egyik portugál szurkolója a saját bőrén kell, hogy megtanulja ezt.

A 2021-es nyári labdarúgó-Eb emlékezetes mérkőzéseket hozott a magyar futballszurkolók számára, de az ügyészségi beszámoló szerint egy 33 éves portugál férfi is megemlegeti egy életre a magyarok elleni mérkőzés eseményeit, beugorva a pályára futni kezdett egy játékos felé, meggondolatlan tettét azonban már biztos, hogy nem ússza meg.

A vádirat szerint a vádlott az egyik szurkolói szektor első sorában tartózkodott, amikor a mérkőzés második félidejében – a portugál csapat gólja után – felállt a lelátót a pályától elválasztó kordon tetejére, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, hogy együtt örüljön csapata játékosaival az épp megszerzett gólnak.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a külföldi férfit sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével vádolja. A kerületi ügyészség arra tett indítványt a vádiratban, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a férfival szemben büntetővégzéssel pénzbüntetést szabjon ki, továbbá határozott időre tiltsa el az Európai Labdarúgó-szövetség által rendezett sportrendezvények látogatásától.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×