eur:
395.66
usd:
366.9
bux:
65613.15
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pexels

Mozgássérült helyre parkolt, hazudott a rendőröknek, bevitték

Mindig igazat kell mondani az egyenruhásoknak.

Jogosulatlanul parkolt mozgássérült személyek részére fenntartott helyen egy 61 éves asszony, nem volt vele az igazolvány, így bűncselekményt követett el a jogtalan parkolással, el kellett járni vele szemben - derül ki a Police.hu beszámolójából.

Ami a részleteket illeti, Tiszakécskén járőröztek a helyi rendőrőrs egyenruhásai 2021. november 28-án reggel, amikor megláttak a piac közelében egy mozgássérültek részére fenntartott parkolóhelyen várakozó járművet. Az autóba épp bepakolta a frissen vásárolt termékeket egy asszony, akit a rendőrök igazoltatás alá vontak. Az ellenőrzés során a személyes iratok mellett elkérték a nő parkolási igazolványát is. Az asszony elmondta, hogy az okmány az egyik hozzátartozója részére lett kiállítva, aki még a piacon vásárol. Ekkor a rendőrök megkérték a nőt, hogy kísérje oda őket a mozgásában korlátozott személyhez, de mivel az valójában nem tartózkodott ott, így hamar kiderült a hazugság.

Az egyenruhások közölték a szabálytalankodóval, hogy bűncselekményt követett el, ezért előállítják a rendőrőrsre. Az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki közokirat-hamisítás bűntette miatt. A 61 éves jászkarajenői lakos szabadlábon védekezhet. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×