eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető - még a rendőrök kiérkezése előtt - magával is végzett - közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Dunakeszi: a sokat tapasztalt rendőröket is megrázta, amit a házban láttak

Megölte volt anyósát, párját és közös gyereküket egy 54 éves férfi Dunakeszin vasárnap este, majd öngyilkos lett.

Vasárnap este 10 óra körül történhetett a tragédia Dunakeszin.

Valaki azt a kérdést tette fel az egyik közösségi oldalon – egy dunakeszi csoportban – miután hosszú percek óta csak szirénák hangját lehetett hallani az egész településen, hogy a szirénázás és a korábbi lövések összefüggnek? Erre egyből érkeztek a válaszok, az egyikben egy nő azt írta,

„öt plusz két lövés, az utolsó kettő külön egymás után, mint egy kivégzés, szomorú, hogy erre gondoltam, amikor számoltam a golyókat”.

A Kisfaludy utcát lezárták a megyei és készenléti rendőrök, valamint a Terrorelhárítási Központ bevetési egysége – utóbbiak egy páncélozott autóval érkeztek és golyóálló mellényben, gépfegyverrel, rohamsisakban mentek a házhoz. A közösségi oldalakon szinte élőben közvetítették a környéken lakók képekkel is illusztrálva, hogy mi történik. Valamivel este 11 óra előtt egy férfi azt írta,

itt lakok pár házzal arrébb, most szólítják ki a tettest”.

Ezután sorozatlövés-hangokat lehetett hallani, ezek azonban valószínűleg nem lövések voltak, hanem hanggránátok, mielőtt a TEK bement a házba, figyelemelterelésre szoktak ilyet használni, hogy könnyebben lefegyverezzék és el fogják, akiért mentek.

Éjfél körül a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen számolt be arról, hogy egy 54 éves férfi lelőtte volt anyósát, párját és közös gyereküket, akik mindhárman belehaltak a sérüléseikbe a helyszínen.

Szabóné Berki Bianka hozzátette: a Pest Megyei rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban az 54 éves férfi még a rendőrök kiérkezése előtt véget vetett a saját életének is.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök és nyomozók, akik fel vannak készülve az ilyen helyzetekre, a helyszíneléskor arról beszélgettek egymással az utcán, hogy

szörnyű, amit a házban láttak.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×