INFORÁDIÓ
2021. április 11. vasárnap
Leó, Szaniszló

rendőrség

tamási

kalapács

polgármester

tolnanémedi

Kalapáccsal támadtak Tolnanémedi polgármesterére

Kalapáccsal támadtak Tolnanémedi polgármesterére

Infostart

A Tamási Rendőrkapitányságon hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki azt a földtulajdonost, aki Tolnanémedi polgármesterét akadályozta munkájában.

Tolnanémedi polgármestere tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságra 2021. február 26-án a délelőtti órákban, mert a település mellett levő földterületen egy önkormányzati út kimérése során szóváltásba keveredett egy helyi földtulajdonossal, aki erőszakkal fenyegette őt, ezért végül munkáját nem tudta elvégezni.

A feljelentő a helyszínre kiérkező rendőröknek elmondta, hogy egy – az önkormányzat tulajdonába tartozó – út pontos helyének megállapítása és kijelölése miatt egy földmérővel ment ki a területre, ahova az egyik, az út nyomvonalával szomszédos föld tulajdonosa nem akarta beengedni.

A férfi ingerülten kiabálni kezdett, majd az út kijelöléséhez használt karók leveréséhez előkészített kalapácsot felemelte, és legalább egy alkalommal a sértett felé ütésszerű mozdulatot tett. Végül a föld tulajdonosa csak saját fia többszöri kérésére rakta le a kalapácsot.

A nyomozók helyszíni szemlét tartottak, és az elsődleges intézkedéseket követően az eset kapcsán előállították az 53 éves Tolnanémediben élő férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A eset körülményeinek vizsgálatát a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018